Barn og synsfeil

Mange tror at barn ser bra. Men for barna selv er det vanskelig å vite om det de ser er det samme som andre ser. Fra fødsel til 12 år skjer 80% av læringen gjennom syn. Hvis et barn har et visuelt problem, kan det også påvirke motoriske ferdigheter, læring og konsentrasjon. Noen tror at barnet har konsentrasjonsvansker eller dysleksi, men det kan være at de trenger briller. Det er ekstremt viktig å finne ut om barnet har en visuell feil i en tidlig alder. Så hvis du har spørsmål om barnet ditt ser dårligere ut, bestiller du en øyeundersøkelse. Du bør oppsøke øyelege hvis barnet er under 8 år, ellers en optiker.

Barn og briller

Barn med briller i dag er ikke noe uvanlig. Det er til og med barnebøker der det er helter med briller. I tillegg er det mange fine buer som er tilpasset barn og glassene deres. De er lette å bære og har ofte og lette plastglass som både er komfortable og holder bedre. Barnas briller skal fungere like bra under idrett, lek og læring. De skal være fleksible, lette og praktisk talt umulige å bryte.
Hvis du som voksen også ser litt verre ut, kan du se på synet ditt. Du kan kjøpe fine briller på nettet da, både for deg og barnet ditt. Dette ved å besøke ExtraOptical.

30 Oct 2019