Gaver som viser verdsettelse

Alle mennesker trenger å føle seg verdsatt og på alle områder av livet. Når det er mangel på forståelse, er sjelen vondt og kroppen føler seg stressende. Det er usunnt. Vi trenger alle til å hjelpe hverandre til denne tilstanden med å føle seg verdsatt, og mange sanger er skrevet om dette emnet.

Hvis du driver en bedrift med ansatte, har du en gylden mulighet til å hjelpe folk til å føle seg tilfreds med deres prestasjoner og med sine liv. Pass på at de blir lagt merke til og gir dem gode gaver hver nå og da. Du vil se at din takknemlige oppmerksomhet vil lønne seg i multipler. De ansatte som har mye sykefravær, som oppfører seg lat på kontoret og alltid finner unnskyldninger, er de ansatte som føler at de ikke blir lagt merke til deres innsats. Ansatte som falt verdsatt og viktige, og verdsatt, prøver alltid deres beste å levere.

En kurv av godbiter

Firmagaver til jul og andre spesielle anledninger er normer i disse dager, men som sjef bør du definitivt være ekstra oppmerksom på disse små gaver. Tilbring litt ekstra på dine ansatte, selv om du ikke "må". Jeg lover, det vil lønne seg!

Ideer til gode firmagaver er: dyre sjokoladebokser, en fin vin, en fancy ost eller - hvorfor ikke - en hel kurv full av godbiter. Alle elsker en kurv full av godbiter. Andre ideer er: klær (sant til størrelse), dyre penner eller et sett kaffekruser. Det finnes så mange ideer, bare få fantasien å rulle og du finner det som passer dine ansatte best.

19 Feb 2018