Hyggelig solbrent med et supplement

For å unngå og bli litt brun, før sommeren er her, er det ikke galt. Jeg pleier å bruke meg selv av brun uten solkrem og solarium solarium. Nå leser jeg på Kosttilskuddsguiden at det er mulig å bli brun med beta-karoten. Da tar du tabletter, selv de kalles brune uten sol, men er da beta karoten de inneholder. Så leser jeg at det er mange andre gode fordeler med å spise beta karoten, ikke bare å bli brun.

Smart med kosttilskudd

Betakaroten er da et kosttilskudd som er bra for mange gode ting. Blant annet er det bra for immunsystemet. Det vil bli styrket på en god måte. Betakaroten har også antioksidantegenskaper som reduserer risikoen for mange alvorlige sykdommer, inkludert kreft og hjerteproblemer. I tillegg bidrar det til å gjøre huden mer motstandsdyktig mot UV-stråler, og fungerer som en slags solkrem.

En annen fordel er at du får bedre hud eller hud. Betakaroten hjelper til med å fjerne solexem, akne, brannskader og andre hudproblemer. Det er bra, nå og da, problemer med bare akne. Les at det også kan hjelpe med pustevansker, så det vil virkelig anbefale det til min venn som har astma.

Som du ser, ser det ut til at det bare er mange gode fordeler med dette vitamintilskudd, i tillegg til å bli brun. Så jeg vil nok kjøpe hjem og prøve det!

18 Apr 2018